Fajah Lourens heeft haar Audi A3 in de verkoop staan, maar dit is zeker geen 'killerbody' wagen, want tot op heden blijkt de wagen onverkoopbaar te zijn. En dit ondanks het feit dat de handelaar er nu zelfs bij heeft gezet dat het om de wagen van Fajah gaat.

Recent verlaagde Fajah de vraagprijs van 29.500,-- naar 26.500,-- euro, maar dat hielp voor geen meter. Ze heeft de prijs nogmaals verlaagd van 26.500,-- euro naar 25.999,-- euro in de hoop dat er nu wel een koper zal komen opdagen.

Fajah kocht haar auto in 2014, dus ze scheurt per jaar aardig wat kilometers af. Zij is ook de eerste eigenaar en heeft de wagen altijd goed onderhouden. De Audi is handgeschakeld en loopt op benzine. Alle opties staat bij de link. De kilometerstand is 107.414 km.

Ja, er zit een boordcomputer in, een cruisecontrol, een parkeercensor, navigatie en vele andere leuke dingen. Fajah heeft haar wagen ook al APK laten keuren en deze loopt af in augustus van dit jaar. De topsnelheid van haar bolide is 197 kilometer per uur.