Fajah Lourens heeft al een tijdje haar exclusieve villa in Purmerland te koop staan voor 3,8 miljoen euro en heeft nu besloten om de villa te huur te zetten. Blijkbaar wil ze een fors stuk van haar maandelijkse kosten hiermee afdekken.

MAANDELIJKSE HUUR

De waanzinnig luxe villa staat te huur voor een maandhuur van 15.000 euro per maand en de huurder moet ook een eenmalige waarborgsom storten van 30.000 euro. De huur is overigens voor onbepaalde tijd.

INDELING

Wat krijg je voor dit geld. Een exclusieve villa met een totale woonoppervlakte van bijna 730 vierkante meter. In totaal zijn er veertien kamers, waaronder zeven slaap- en zeven badkamers. Dit alles verdeelt over vier woonlagen plus een kelder.

Op de begane grond vind je de gezellige woonkeuken met kookeiland en voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur.. Uiteraard is hier ook de living met zithoek en open haard. Via het glazen atrium wordt het hoofdgebouw verbonden met het achterhuis, alwaar een indoor gym met bar te vinden is.

Daarbuiten is er nog een woonstudio met eigen keuken. Handig voor als je een au pair wil huisvesten. En uiteraard ontbreekt het verwarmde zwembad niet. Parkeren doe je op eigen terrein. Kortom; een droomvilla waar je zo in kunt trekken.

AMSTERDAM

Fajah zelf wil drie weken per maand in Spanje wonen en 1 week in Nederland. Het liefst wil ze weer terug naar Amsterdam