DIT IS HET PAND WAAR ART WOONT

Na 20 jaar zetten Art Rooijakkers en zijn vriendin Andrea definitief een punt achter hun relatie. De twee, ouders van tweeling Puk en Keesje, hadden al eens eerder relatie problemen, maar die wisten ze te overwinnen.

Ditmaal was het echt raak. Doordat beiden eigenaar zijn van een prachtig pand in Amsterdam, moest er een verdelingsakte komen of een beeindigingsovereenkomst.

Niet alleen voor dit pand, maar ook voor de recreatiewoning waar zij beide eigenaar van zijn. Besloten werd dat Art het pand en de recreatiewoning mag houden en de hypotheek op zich neemt.

Het pand kochten zij voor 960.000 euro en de recreatiewoning voor 160.000 euro. Het pand werd getaxeerd op 1,1 miljoen en de recreatiewoning op 165.000 euro.

Al met al heeft Art zijn ex een bedrag van 128.359 euro moeten betalen. Je moet het maar in je achterzak hebben. En dit is niet de enige tegenslag voor de tv presentator.

Door stemproblemen vanwege een poliep op zijn stemband kan hij dit seizoen geen presentator zijn van het populaire programma BB Vol Liefde. Zelfs als voice over is Art niet te horen.

Ook dit kan niet anders als een financiele tegenslag worden beschouwd. Hopelijk gaat de zon weer snel schijnen voor Art.