De schoonvader van Dre Hazes had zijn boerderij te koop gezet voor een prijs van 1.750.000 euro. Op deze prijs had hij een winst gemaakt van 1,5 miljoen euro en misschien wel meer.i

Tenslotte wordt meer onroerendgoed tegenwoordig boven de vraagprijs verkocht. Maar dat is niet het geval. De boerderij is verkocht voor een prijs van 1.644.150 euro ofwel voor bijna 106.000 minder.

Armer wordt hij er niet van, want er rust een hypotheek op de boerderij van slechts 225.000 euro. De schoonvader maakt dus een winst van iets meer dan 1,4 miljoen euro. Kassa! 

Voor dat geld heeft de koper een woonboerderij met een woonoppervlakte van 408 vierkante meter. Het totaal aantal kamers bedraagt zeven, waaronder zes slaapkamers en twee badkamers.

Dit alles is verdeeld over drie woonlagen. De begane grond heeft een doorgang naar een bijgebouw met een eigen living. Vroeger was dit een garage.

Nu kunnen er twee auto's parkeren in een vrijstaande garage. Maar dit is niet alles; ook beschikt de  koper over een boomgaard en een hobbykas waar je planten, bloemen en groenten kunt verbouwen. Ook zijn er nog eens vier schuren aanwezig op het terrein.

Koken kan in de landelijke keuken met diverse inbouwapparatuur. Kortom; een waar paradijs