Het was in de uitzending van Eva Jinek in februari dat Erica met trots vertelde, dat het Chateau in Frankrijk ( onderaan de foto's) onder voorbehoud was verkocht en dat de aspirant koper een Nederlander was. 

Het was nog maar een kwestie van een handtekening en dan kon de champagne fles worden ontkurkt. De vraagprijs lag iets onder de miljoen euro, terwijl de Meilandjes er zelf zo'n 4 ton euro voor hadden betaald.

Maar..... de handtekening is nooit gezet, want de verkoop gaat NIET door. Dat blijkt uit de tekst op deze website . Daar staat letterlijk dit te lezen:

Op internet wordt veel gezocht of Chateau Marillaux oftewel Chateau Meiland verkocht is. Dat is niet het geval. Het kasteel is nog niet verkocht en is dus nog beschikbaar voor een koper.

Ben je serieus geïnteresseerd? Neem dan contact op met de contactpersoon van familie Meiland-Renkema: Marja de Moel via +31 6 44886341 of [email protected].

Het mag duidelijk zijn dat dit een behoorlijke tegenslag is voor de familie. Anderzijds hebben veel critici al eerder opgemerkt dat een half miljoen euro al goed betaald zou zijn.

Erica en Martien kunnen nu dus op jacht naar een andere koper!!