HIER VIDEO VAN DE VILLA

Vorig jaar februari werd de villa van de overleden Jan des Bouvrie door de weduwe Monique te koop gezet voor een vraagprijs van 10 miljoen euro. Naderhand haalde zij de villa weer uit de verkoop, omdat ze er, volgens geruchten, er toch wilde blijven wonen.

In de tussentijd zijn er een paar zaken veranderd. Zo heeft Monique een nieuwe vriend; modegoeroe Otto Klein en hebben twee kinderen beslag laten leggen op de villa. Blijkbaar aanleiding om de villa weer in de verkoop te zetten en wel met een megakorting.

De vraagprijs is gezakt van 10 miljoen euro naar 8.250.000 euro ofwel een korting van maar liefst 1.750.000 euro. Blijkbaar is er haast geboden met de verkoop van de parel die Jan er ooit van heeft gemaakt

Wat krijgt de koper voor dit bedrag? De pracht en praal is bijna niet onder woorden te brengen. Wat te denken van een schitterend binnenzwembad met gym of aangrenzend aan de villa een ruime expositieruimte met een vijf sterren waardige bar.

Of de inpandige garage welke plaats biedt aan 6 auto's. En de villa zelf? Deze heeft een woonruimte van maar liefst 1344 vierkante meter. Het aantal kamers bedraagt 11, waaronder vijf slaap- en drie badkamers.

Dit alles verdeelt over vier woonlagen. De keuken is het middelpunt van de villa. Niet alleen verblindend mooi, maar ook nog voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur.

Een bibliotheek ontbreekt ook niet en wat te denken van even wandelen in je eigen parktuin en vanuit de living uitkijkend over je eigen vijver.

Kortom; met recht een villa van buitencategorie!