Zoals bekend haalde RTL in 2021 de stekker uit het programma van Frank en Rogier. Zij waren voor 400.000 euro per jaar overgestapt van SBS naar RTL. Logisch, want met hun programma "Paleis voor een Prikkie" trokken zij miljoenen kijkers.

RUZIE FRANK EN ROGIER

Maar door zelfs op de werkvloer ruzie te maken, waren de heren op een gegeven moment niet meer te handhaven. Volgens insiders was het Rogier die voortdurend op Frank liep te katten en het werk onmogelijk maakte.

TV COMEBACK ROGIER SMIT

En nu ineens roept Rogier in weekblad Party dat hij wil terugkeren op televisie want volgens zijn eigen zeggen kunnen ze niet om hem heen. "Ik hoor gewoon op TV" en ja, de mensen keken volgens Rogier alleen maar voor hem naar Paleis voor een Prikkie.

In zijn beleving fungeerde Frank slechts als chauffeur. Het zal je maar gezegd worden. Uiteraard heeft bekendeburen Frank om een reactie gevraagd. "Ik functioneeR helemaal top en ben weer helemaal de oude. Over Rogier weet ik en hoor ik liever niets.

REACTIE FRANK JANSEN

Ik wens hem het beste. Tv is een heel grappige wereld waar iedereen voor zichzelf "de benefits" zoekt. Als je daar succes hebt is het een feest. Zo sta ik erin en heb het zo ook ervaren.

Je weet maar nooit wat iemands kansen zijn ( daar bedoelt hij Rogier mee) en of het met de juiste intenties wordt gedaan. En daar zet ik mijn vraagtekens bij. Ben op dit moment zeer gelukkig en mijn gezondheid naar de hartoperatie weer een feestje is.

Echt geweldig die hartafdeling van het LUMC in Leiden. Topmensen, die internationaal weer anderen opleiden. Het feit dat ik weer gezond ben en mijn vrienden weer terug heb is het belangrijkste voor mij".