Huizen
3 augustus 2017
 

Gaan Milika Peterzon en Edvard Niessing hier samenwonen? Zie foto's

Ze hebben pas twee weken verkering en schreeuwen de liefde van de daken. Gaan ze hier samenwonen?

Milika Peterzon en Edvard Niessing hebben sinds kort een relatie, maar laten nu al iedereen weten hoe gelukkig ze zijn. Niemand hoeft er dan ook gek van staan te kijken, als de twee binnenkort samen gaan wonen.

En dan is de kans groot, dat Edvard intrekt bij Milika, die een prachtig appartement heeft in Hilversum. Het appartement bestaat uit totaal 3 kamers, waaronder twee slaapkamers en 1 badkamer.

De totale woonoppervlakte van dit leuke appartement bedraagt 60 vierkante meter. Het bevindt zich in een kleinschalig appartementencomplex van 3 woonlagen. Het appartement van Milika is op de begane grond. Daardoor beschikt zij over een riante tuin van 160 vierkante meter die op het westen is gelegen.

Een paar jaar geleden had Milika haar appartement nog te koop gezet voor een bedrag van 189.000,-- euro, maar een koper kon ze niet vinden.  Ze kocht ooit in 2004 voor 142.000,-- euro en nam er een hypotheek op van 200.000,-- euro.

Ad Blocker gedetecteerd

Onze website maakt veel kosten en daarom hebben wij inkomsten uit advertenties voor het voortbestaan van BekendeBuren hard nodig.

We verzoeken je dan ook vriendelijk of je voor bekendeburen.nl een uitzondering wil maken in je Ad blocker.