Prinses Margarita en haar man Tjalling ten Cate gaan scheiden. Voor de prinses betekent dit na haar scheiding met Edwin de Roy van Zuijdewijn haar tweede scheiding. Samen hebben de prinses en haar man een woning op de Raaphorst in Wassenaar, die zij in 2021 gekocht hebben van koning Willem Alexander

PRINSES MARGARITA PAARDEN

Daarbij hebben zij gelijk het recht op opstal genomen, wat o.a. inhoudt twee ligboxstallen, een kapschuur en twee silo's. Prinses Margarita mag er zes paarden stallen.

Gaat ze meer paarden stallen dan geldt een direct opeisbare boete van 10.000 euro en 5.000 euro per maand zolang de overtreding duurt. Voor de opstallen betalen de prinses en haar man een retributie van 30.000 euro per jaar.

PRINSES MARGARITA KOOPSOM WONING

Deze moeten ze elk jaar in december betalen en wel vooruit betalen. Het recht tot opstal geldt voor 30 jaar ofwel tot en met 2051. Voor de woning met achterhuis hebben de prinses en haar man 300.000 euro betaalt.

Gaat deze woning de inzet worden van de scheiding of koopt de een de ander uit. Verder bezit de prinses nog een woonboerderij in Wassenaar maar die staat op haar naam.