Zoals bekend had Marco Borsato een buitenechtelijke relatie met pianiste Iris Hond. Dat heeft hem dan ook zijn huwelijk met Leontine Ruiters gekost. Iris wilde blijkbaar het verleden achter zich laten en zette hun voormalige liefdesnestje in Hilversum te koop.

Geen koper voor voormalige liefdesnestje Marco

In eerste instantie zette Iris haar appartement te koop voor 525.000 euro om die daarna te verlagen naar een vraagprijs van 495.000 euro.Zelf kocht zijĀ het luxe appartement in Hilversum in 2017 voor een prijs van 340.000 euro en liet er een hypotheek op vestigen van 356.358 euro. Er zat een winst in van zo'n 140.000 euro. Maar ze heeft het optrekje uit de verkoop gehaald omdat er geen koper is komen opdagen.

Indeling van het appartement van Iris Hond

De woonoppervlakte bedraagt 89 vierkante meter en totaal telt het appartement drie kamers, waaronder twee slaap- en 1 badkamer. Het appartement is gelegen op de eerste verdieping en heeft een fraai uitzicht.

Koken kan in de semi- open keuken die is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Er is buiten een balkon ook een zonneterras. De auto kan worden geparkeerd in de vrijstaande stenen garaga met bergzolder.

Deze is thans in gebruik als gym. Het appartementcomplex is overigens een beschermd stadsgezicht. Nog even en het appartement is nog slechts een herinnering voor Iris en Marco