Voor een zacht prijsje van 206.000,-- euro heeft populaire radio DJ en televisiepresentator Gerard Ekdom in het centrum van Utrecht een tweekamer appartement gekocht. Hij betaalde maar liefst 31.000,-- euro boven de vraagprijs van 175.000,-- euro.

Evenals Amsterdam zijn sommige delen van Utrecht hot en dat blijkt wel uit dit feit. Ook dat Gerard het dolgraag wilde binnenslepen. Het appartement heeft dan ook maar twee weken te koop gestaan. Wat heeft Ekdom voor zijn geld gekregen?

Het appartement heeft een woonoppervlakte van slechts 57 vierkante meter en telt twee kamers; een woonkamer en 1 badkamer. Verder het optrekje twee balkons en delen Gerard en de andere bewoners een gemeenschappelijke binnentuin aan de Vecht.

Overigens heeft hij vanuit zijn woonkamer door de vele raampartijen een prachtig uitzicht op de tuin en de Vecht. De keuken is luxe en voorzien van diverse inbouwapparatuur. Het enige nadeel is dat voor het parkeren van de auto betaald.

Buiten dit appartement bezitten Gerard en zijn vrouw Nicole nog een mooie villa in Soest, welke zij in 2012 voor 690.000,-- kochten waar een hypotheek op rust van bijna 1 miljoen euro.