Het is echt serieus bedoelt. Gerard Joling doneert dit jaar een van zijn onderbroeken aan 3FM Serious Request.. Gerard hoopt dat er een mooie bedrag voor geboden dat ten goede komt voor Stichting ALS Nederland, de organisatie waar de goededoelenactie van het radiostation dit jaar aandacht voor vraagt.

STICHTING ALS

Joling maakte het nieuws over zijn opmerkelijke donatie vrijdagochtend bekend .'Stichting ALS is een heel belangrijk doel. Het is een spierziekte die bij de een veel sneller gaat dan de ander. Er is geld nodig voor onderzoek en medicatie.

Het is een slopende ziekte, dat moet de wereld uit.' Iedere luisteraar die 10 euro doneert via de veilingsite van 3FM maakt kans op de blauwe onderbroek inclusief handtekening op de rechterpijp. 

ED SHEERAN

De DJés hadden zich laten inspireren door Ed Sheeran. De zanger bood onlangs 149 van zijn boxershorts aan voor een veiling voor het goede doel. De helft daarvan was ook daadwerkelijk door hem gedragen. De onderbroeken van de Brit gingen voor zo'n 200 pond, omgerekend ruim 230 euro, per stuk weg.

Wie weet wat Geer zijn onderbroek gaat opleveren?