Overal in de media mag wel worden geroepen dat de huizenprijzen stijgen, deze ontwikkeling gaat aan Gerard Joling totaal voorbij. Begin dit jaar zette hij zijn luxe villa in Aalsmeer te koop voor een prijs van 1.250.000,-- euro.

Dit bleek al snel te hoog gegrepen en in maart van dit jaar verlaagde Geer de prijs met twee ton euro naar een prijs van 1.050.000,-- euro. Maar daar waar hij dacht, ook gezien alle geluiden dat de huizenmarkt in de lift zit, snel een koper te vinden kwam Gerard juist bedrogen uit.

Er kwam geen koper en blijkbaar is hij dit zat. Gerard stunt daarom nog maar eens een keer en heeft de prijs nu verlaagd naar 895.000,-- euro ofwel een verlaging van 155.000,-- euro. Inmiddels heeft Geer de vraagprijs van zijn stulpje in totaal met 355.000,-- euro verlaagd en hoopt nu eindelijk een koper te vinden.

Zelf kocht hij het optrekje in 1997 voor een bedrag van 521.847,-- euro. De mogelijke winst na verkoop zakt daardoor van 7 ton naar dik in de drie ton euro. Nog altijd een mooie winst. De koper krijgt voor zijn geld een vrijstaande villa met een woonoppervlakte van 180 vierkante meter.

Totaal zijn er 4 kamers, waaronder twee slaapkamers, een eetkamer en een badkamer met jacuzzi. Dit alles verdeeld over twee woonlagen en een vliering. De keuken is zeer luxe en uiteraard voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur.

Gerard zelf kocht voor 1.150.000,-- euro de villa van zijn manager. Uiteraard zonder hypotheek.