Gers Pardoel kocht in september 2013 een schitterende vrijstaande villa in Tilburg voor het bedrag van 510.000,-- euro en nam er een hypotheek op van 585.000,-- euro. De koop was een goede zaak, want ooit stond deze villa te koop voor een bedrag van 649.000,-- euro.

Gers heeft al enige tijd een vriendin met wie hij zoontje Goud kreeg. Met deze Selina, moeder van zijn kind, heeft Gers zelf trouwplannen. Tijd dus om de relatie steviger te maken. Op de akte waarop bekendeburen de hand op heeft weten te leggen blijkt dat Selina recent de helft van de villa van Gers heeft gekocht.

Het gaat om een totaal bedrag van 272.500,-- euro. Zij betaalt van dit bedrag 232.500,-- euro door de helft van Gers zijn schuld/ hypotheek over te nemen. Het resterende bedrag van 37.500,-- moet zij nog wel betalen aan Gers maar hoe en wat dat wordt later bepaald.

En zo zijn ze in 1 klap beiden voor de helft eigenaar van de prachtige en luxe villa. Een geheel vrijstaande villa, bestaande uit totaal zes kamers, waaronder drie slaapkamers en een badkamer. De keuken is uiteraard van alle gemakken voorzien. De totale woonoppervlakte van zijn optrekje bedraagt 162 vierkante meter. Dit alles is verdeeld over twee woonlagen en een zolder.

De tuin is rondom de villa en beschikt over een prachtig zonneterras en een schitterend aangelegde vijver. Buiten een tuin kunnen Gers en zijn vriendin ook zonnen op hun dakterras of het balkon. Parkeren van de auto vormt voor Gers geen enkel probleem meer, want er is een garage waar maar liefst 5 auto's in kunnen!

Tijd wellicht voor een broertje of zusje voor zoontje Goud