Er is nieuws over hoe Barbie er aan toe is. 'Samantha is ontwaakt. De grootste zorgen zijn voorbij. Ze is buiten levensgevaar. Ze heeft enorm veel geluk gehad, want dit had heel anders kunnen aflopen. Dat het de goede kant op gaat, blijkt ook wel uit het feit dat ze alweer een aantal vriendinnen heeft gebeld om ze gerust te stellen.

Onderzoek heeft uitgewezen dat zij een gebroken rugwervel heeft. Ook heeft Sammie een flink aantal snijwonden in het gezicht door een klap tegen de voorruit. Die zijn gehecht. Ze zal nog een aantal dagen in het ziekenhuis moeten blijven en daarna zal ze thuis voorlopig een korset moeten dragen, wat de breuk moet doen helen.,vetelt een bron aan Prive

Een privé-zegsman weet: „Samantha is ontwaakt. De grootste zorgen zijn voorbij. Ze is buiten levensgevaar. Ze heeft enorm veel geluk gehad, want dit had heel anders kunnen aflopen. Dat het de goede kant op gaat, blijkt ook wel uit het feit dat ze alweer een aantal vriendinnen heeft gebeld om ze gerust te stellen. Onderzoek heeft uitgewezen dat zij een gebroken rugwervel heeft. Ook heeft Sammie een flink aantal snijwonden in het gezicht door een klap tegen de voorruit. Die zijn gehecht. Ze zal nog een aantal dagen in het ziekenhuis moeten blijven en daarna zal ze thuis voorlopig een korset moeten dragen, wat de breuk moet doen helen.”