Op 7 september 2018 beviel Eva Jinek van haar zoontje Pax Valentijn. Het was volgens haar eigen zeggen het mooiste wat haar ooit is overkomen. Het lijkt er nu sterk op dat Eva en haar partner Dexter mogelijk het plan hebben van een broertje of zusje voor Pax,

Eva en haar vriend verruilen binnenkort Amsterdam voor Abcoude. Het betreft een halfvrijstaande villa met een woonoppervlakte van maar liefst 262 vierkante meter. In totaal kan Eva beschikken over negen kamers, waaronder zes slaap- en twee badkamers, verdeelt over drie woonlagen.

Koken kunnen Eva en Dexter in de luxe keuken met kookeiland. En Pax kan zich uitleven in de riante achtertuin van maar liefst 19 meter diep en 266 vierkante meter groot. Parkeren is ook geen probleem, want er zijn twee parkeerplaatsen op eigen terrein en dat is natuurlijk even wat anders als in Amsterdam.

Door haar werk heeft Eva natuurlijk weinig tijd zich uitgebreid bezig te kunnen houden met de inrichting. Daar is blijkbaar ook aan gedacht want ze kan kosteloos stijl- en kleuradvies krijgen van een interieurarchitect. Wie zou dat niet willen.

De keuze van een villa zes slaapkamers kan er op wijzen, dat Eva en haar partner gezinsuitbreiding overwegen. Er is nu ruimte genoeg voor een broertje of zus voor zoontje Pax. En het nieuwe optrekje ligt centraal ten opzichte van scholen! Daar hebben Eva en Dexter natuurlijk goed op  gelet.