YouTube ster Gio Latooy heeft deze gigantisch luxe villa in het Brabantse plaatsje St. Willibrord gekocht. De vraagprijs was 2.295.000 euro en voor welk bedrag hij dit heeft gekocht is nog niet bekend.

Wel bekend is dat de zeer luxe villa niet alleen beschikt over een verwarmd buitenzwembad, maar dat de beveiliging optimaal is door de aanwezigheid van 7 beveiligingscamera's. Hoe veilig wil je je voelen?

De villa heeft ook het allerhoogste energielabel van A++++ en lage energiekosten door maar liefst 100 zonnepanelen. De woonoppervlakte bedraagt 471 vierkante meter en in totaal telt de villa negen kamers, waaronder vier slaap- en 1 badkamer die is voorzien van een sauna.  Dit alles is verdeeld over twee woonlagen.

Uiteraard is de woonkeuken luxe en niet alleen een lust voor het oog, maar ook voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur. Ontdek het indrukwekkende souterrain, een veelzijdige ruimte met tal aan mogelijkheden.

Een perfecte plek voor ontspanning, sport, werk en entertainment, met een speciale mencave waar Gio kan genieten van zijn favoriete films. Even rustig aan het werk kan achter de laptop en/of gewoon kan relaxen met zijn vrienden.

Verder herbergt he souterrain een beschut lounge terras en low-dining. Uiteraard ontbreekt de buitenkeuken ook niet. De garage biedt plaats aan twee auto's. Gio gaat hier overigens samenwonen met zijn vriendin Lynn.