Glennis betrok, na lang zoeken, samen met haar zoontje een appartement aan de Oranje Nassaulaan in Amsterdam en dacht eindelijk weer eens heerlijk te kunnen genieten van het wonen aan het Vondelpark.

Maar wat haar door de makelaar niet was verteld, was dat de woning onder haar recent was verkocht en stevig verbouwd zou gaan worden. Resultaat: Glennis en haar zoontje worden dagelijks wreed uit hun slaap gehaald door bouwvakkers die om 's morgen 7 uur al met het boren aan de gang gaan.

Deze herrie gaat 5 dagen per week dagelijks door tot aan 5 uur 's middags. Zelf zegt ze hierover; 'Heb je vanaf dag 1 dat je er woont onwijze overlast omdat de beneden verdieping verbouwd word en niet zo een beetje!

Ik sta elke morgen op met geboor, gehak, stank in mijn huis, en kind die daar ziek van word, stof en nog eens stof, servies en schilderijen en mijn gouden platen die van de muur afpleuren, tegels waarvan de voegen gewoon barsten vanwege het geboor, en dan de stof door het gebeuk van de machines die de hele dag bezig zijn.

Serieus. Ik ben radeloos!! Vlucht elke dag mijn huis uit omdat het lijkt alsof ze bij mij binnen een heuse oorlog aan het voeren zijn'.

En dat terwijl ze maandelijks 2750,-- aan huur moet betalen. Glennis zag dan ook geen andere uitweg meer dan een advocaat in de arm te nemen, die nu voor haar bezig om te kijken voor een oplossing. Dat kan zijn; een schadeclaim of het ontbinden van het huurcontract.

Volgens Glennis worden deze mogelijkheden op dit moment besproken. Natuurlijk zou ze terug kunnen gaan naar haar huis in Almere, maar daar is de zij stellig in: ''Ik ga echt nooit meer terug naar Almere''.

Bekendeburen kan overigens de beelden laten zien van het gewraakte appartement welke alle overlast bij Glennis veroorzaakt! Wordt vervolgd..