Glennis Grace wil dolgraag verhuizen naar Amsterdam. Om die reden had ze haar vrijstaande villa in Almere te koop gezet en tegen een vraagprijs van 750.000 euro. Deze heeft ze nu verlaagd naar een prijs van 720.000 euyro ofwel een korting van 30.000 euro

Zelf kocht ze haar optrekje in april 2008 voor een prijs van 645.000 euro en liet er tegelijkertijd een hypotheek op vestigen van 830.000 euro.

Als de hypotheek is volgetrokken en er nog niets zou zijn afgelost, dan zou Glennis een verlies moeten incasseren van 80.000 euro.

Wat heeft Glennis een eventuele koper voor die driekwart miljoen euro te bieden?  De vrijstaande villa ligt in het groene wijk “Almeerderhout” in een bosrijke omgeving en nabij een 27 holes golfbaan.

De woonoppervlakte van de villa is 233 vierkante meter en in totaal zijn er acht kamers, waaronder zes slaapkamers en twee badkamers. Dit alles is verdeeld over twee woonlagen en een vliering.

Er is een fraai aangelegde tuin met veel groenblijvende vaste planten. De achtertuin ligt op het zuiden en de gehele tuin beschikt over meerdere terrassen.

Het terras bij de woonkeuken is onderheid en gedeeltelijk overdekt. De open woonkeuken is zeer luxe en beschikt over alle benodigde inbouwapparatuur.

Verder kunnen er meerdere auto’s worden geparkeerd in de inpandige garage. Prettig is tevens dat de gehele begane grond van de villa is voorzien van vloerverwarming.