Peter Paul Muller zocht waarschijnlijk iets waarmee hij zijn weekenden kan vullen, want de boerderij die hij kocht in het Noord Hollandse plaatsje Zuiderwoude, moet niet alleen worden gerestaureerd, maar ook worden herbouwd.

Op de foto's is dat goed te zien. Maar als het klaar is, zal het op zeker een pareltje zijn. Of Peter Paul er dan ook permanent zal gaan wonen is onbekend. De boerderij stond te koop voor een prijs van 549.000,-- euro. Dit was al fors minder dan de eerste vraagprijs van 649.000,--.

Peter Paul heeft een gedeelte van de boerderij gekocht voor een prijs van 239.500,-- euro. Dat hij grote plannen heeft blijkt wel uit het feit dat Peter Paul er een hypotheek op heeft genomen van 667.423,-- euro. De boerderij is overigens een gemeentelijk monument.

Voor deze prijs heeft Peter Paul geen gedeelte gekocht van de stolpboerderij, waar na forse aanpak 2 wooneenheden van te maken zijn. De totale woonoppervlakte bedraagt 150 vierkante meter en er zijn totaal vier kamers, verdeeld over twee woonlagen.

Op het terrein bevinden zich verder schuren en stallen. Kortom: Peter Paul kan de komende tijd de handen uit de mouwen steken en aan de slag gaan. Wie weet wordt het dan net zo mooi als zijn villa in Gooische Vrouwen.