Maar nu een jaar later is er van deze droom niets meer over. Emile heeft de villa, doordat hij en zijn vrouw Moon in scheiding, een maand geleden verlaten en gaf gelijk al aan niet langer voor de huur van 4500,-- euro per maand te willen opdraaien. Gevolg: deze week zullen ook Moon en de kinderen het paleis verlaten en naar een ander onderkomen vertrekken. Zeker spijtig voor de kinderen. Net nu de zomer definitief lijkt te zijn doorgebroken, kunnen zij niet genieten van het prachtige buitenzwembad.

Het is wel zeker dat Moon in het Gooi blijft wonen. Volgens Emile heeft ze het hier erg naar haar zin. Ook Emile woont in het Gooi. Jij vertelt aan bekendeburen.nl 'We blijven beiden in het Gooi wonen, zodat de kindertjes op hun school kunnen blijven. Ik heb me niet bemoeid met een nieuw huis voor Moon. Ze heeft alimentatie en krijgt van mij een kinderbijlage. Ze is dus financieel onafhankelijk en zorgt daar zelf voor. Uiteraard wil ze ook niet dat ik me er mee bemoei.Verder verloopt de scheiding gelukkig vrij rustig. Het gaat stap voor stap. Ik blijf in de buurt wonen om zodoende te kunnen opteren voor het co-ouderschap'.

De voormalige droomvilla van Emile en Moon staat dan ook gewoon weer te huur voor een prijs van 4500,-- euro per maand. Hiervoor krijg je een optrekje met een woonoppervlakte van maar liefst 520 vierkante meter. De villa beschikt over totaal 6 kamers, waaronder 4 slaapkamers en meerdere badkamers. Dit alles is verdeeld over 2 woonlagen en een kelder. Het mooiste is natuurlijk het buitenzwembad. Verder is er een inpandige garage voor 2 auto's.

Emile en Moon zullen er met weemoed aan terugdenken.