Onlangs wist bekendeburen te melden dat Gordon de vraagprijs van zijn Amsterdamse penthouse had verlaagd met een half miljoen euro. Helaas stormen de kopers hier niet op af.

Dus dan maar te huur zetten. Hetzelfde deed hij met zijn villa in Blaricum. Nadat verkopen moeilijk bleek te zijn zette de zanger zijn villa te huur voor 10.000 euro per maand en vond een huurder.

Hetzelfde trucje haalt hij nu weer uit en heeft zijn pentouse te huur gezet voor maar liefst 15.000 euro per maand plus je dient een waarborgsom te betalen van 7500 euro. Wat krijg je hiervoor?

Het penthouse heeft een woonoppervlakte van 248 vierkante meter en telt vier kamers, waaronder drie slaap- en 1 badkamer. De masterbedroom heeft een eigen badkamer.

Tevens is er een gastenverblijf. Koken kan hij straks in de zeer luxe leefkeuken met alles erop en eraan. Uiteraard ontbreekt het dakterras niet met een prachtig uitzicht.en er is een buitendouche en louncheset., maar ook een buitenkeuken met barbecue.

Het gehele penthouse is voorzien van vloerverwarming- en koeling. De auto kan worden geparkeerd in de parkeergarage, waar je overigens twee auto's mag parkeren. Het penthouse is werkelijk een droompaleis.