HIER BINNENKIJK IN ZIJN VILLA

Vorig jaar dacht Gordon na acht jaar eindelijk zijn villa in Blaricum te hebben verkocht voor een prijs van 2,9 miljoen euro. Dolgelukkig was hij. De koper moest nog wel even een financiering regelen, maar dat mocht de vreugde niet in de weg staan.

Maar helaas voor Gordon kon de koper het niet rond krijgen en bleef Gordon achter met een fikse kater. Hij heeft zijn villa maar eens in de verkoop gezet en wel op een opvallende manier.

Al eerrder heeft zijn de afgelopen jaren zijn optrekje te koop gezet voor 3.250.000 euro, maar op deze prijs bleek geen koper te vinden. Uiteindelijk verlaagde hij de vraagprijs naar 2.950.000 euro en eindelijk hapte iemand toe.

Deze kon dus helaas de financiering niet rond krijgen. In plaats dat Gordon, om snel een koper te kunnen vinden, een prijs hanteert van rond de 2,9 miljoen zet hij zijn villa opnieuw te koop maar voor een prijs van 3.250.000 euro.

Hij lijkt er wel op dat hij zijn optrekje niet wil verkopen. Op deze prijs is het al die jaren tenslotte al niet gelukt en dus geen geluk gebracht. Maar de tijd zal het leren. En wat krijgt de koper voor zijn geld?

De villa van Gordon heeft een woonoppervlakte van 421 vierkante meter en telt in totaal negen kamers, waaronder drie slaapkamers en twee badkamers.

Dit alles verdeelt over drie woonlagen en een kelder. In het souterrain bevindt zich alleen een professionele gym maar ook een prachtig binnenzwembad en ook nog eens een bar.

De woonkeuken is zeer luxe en heeft een kookeiland. De tuin is riant en heeft een buiten openhaard en een jacuzzi. Nu maar afwachten of zijn villa wel een koper oplevert die ook de financiering rond kan krijgen.

Op dit moment woont hij met zijn vriend Jeffrey in Dubai in een prachtig penthouse.