Gerard is vandaag 60 jaar geworden, maar van een feestje zal al zeker geen sprake meer zijn, als hij het artikel in Nieuwe Revu leest waar Gordon gehakt van hem maakt hem ook nog eens bestempeld als een 'rat'.

“Gerard en ik hebben een haat-liefdeverhouding. Op dit moment hebben we geen enkele verhouding en dat wil ik graag zo houden.”

 

“Ik ben de afgelopen twee jaar ontzettend teleurgesteld in hem geweest. Hij wilde net als ik ook bij SBS tekenen, zodat wij door konden gaan met ons programma. Achter ieders rug om is hij met de aanbieding van SBS gaan onderhandelen bij RTL; dan ben je gewoon een rat. Die man laat zich zo leiden door geld, succes, faam, roem en al die optredens, dat ik denk: mán, waar haal je de energie nog van-daan met je 30 miljoen op je rekening?”

Ga iets nuttigs doen, iets leuks. Zoek een leuke partner. Hij geeft altijd af op mijn relaties, maar ik probéér het tenminste. Ik ken liefde, ik gun het hem ook zo. Maar hij weet niet eens wat het is om iemand liefdevol om zich heen te hebben.”

“Eigenlijk heb ik ontzettend medelijden met hem. Helemaal in deze coronatijd: er is niks ergers dat je Gerard kunt aandoen dan hem thuis op te sluiten en hem geen aandacht te geven. Dat is zijn grootste straf.”

Zo dat lucht op voor Gordon