deze babyotter gaat ook jouw hart stelen. zie video

De villa van Gordon in Blaricum staat al lange tijd te koop voor een prijs van 3.250.000 euro. Helaas voor Gordon heeft hij op deze prijs geen koper kunnen vinden.

Zelf zei hij nog niet zolang geleden, dat huizen in het Gooi boven de 3 miljoen euro moeilijk te verkopen zijn. Wellicht om deze reden is hij na een lange tijd afgestapt van deze vraagprijs en heeft Gordon een korting gegeven van drie ton euro.

Met de nieuwe vraagprijs van 2.950.000 euro duikt hij onder de psychologishe grens van 3 miljoen. Zelf kocht hij weliswaar zijn optrekje in 1999 voor ruim 1,2 miljoen euro, maar de hypotheek bedraagt 3.250.700 euro.

Deze sloot hij in 2005 af. Op basis van de hypotheek zou Gordon nu dus in de min geraken. Niet bekend is overigens hoeveel hij heeft afgelost.

De villa van Gordon heeft een woonoppervlakte van 421 vierkante meter en telt in totaal negen kamers, waaronder drie slaapkamers en twee badkamers.

Dit alles verdeelt over drie woonlagen en een kelder. In het souterrain bevindt zich alleen een professionele gym maar ook een prachtig binnenzwembad en ook nog eens een bar.

De woonkeuken is zeer luxe en heeft een kookeiland. De tuin is riant en heeft een buiten openhaard en een jacuzzi. Nu maar afwachten of zijn villa wel een koper oplevert.

Zelf wil hj dolgraag permanent in Amsterdam wonen.

deze babyotter gaat ook jouw hart stelen. zie video