Gisteren werd op het internet met veel bombarie aangekondigd dat het programma Shownieuws zou gaan uitpakken met een uitgebreid interview met Gordon.

Op basis van de vele reacties op het internet was al gelijk duidelijk, dat er maar weinig mensen waren die hier halsreikend naar uit keken. Want ja, wat mag je er van verwachten.

Gordon kent eigenlijk geen geheimen meer, want alles wat hij meemaakt communiceert hij op social media of te lezen op showbizz sites.

En ..... er waren ook geen verrassingen. Of je moet het feit dat hij toch weer even aan de drank en drugs raakte een verrassing noemen. 

De waarheid blijkt inderdaad hard te zijn, want cijfers liegen niet. Slechts 376.000 kijkers hebben afgestemd op het interview/ programma en dat mag een regelrecht kijkcijferdrama worden genoemd.

Zeker voor de ego van Gordon zal dit slecht nieuws zijn. De kijker heeft hem links laten liggen en hiermee wordt eigenlijk aangegeven dat hij zijn beste tijd wel heeft gehad.

Zo gaat dat in dit wereldje. Zo ben je hot en zo ben je ook weer snel vergeten. Gelukkig voor Gordon heeft hij nog wel een vet miljoenencontract bij Talpa.

Het is niet te hopen dat hij door deze teleurstelling weer naar de drank grijpt, maar het zou zomaar een reden kunnen zijn.