Er komen zware tijden aan voor Gordon. Vanaf december loopt zijn contract bij Talpa af en moet hij als zelfstandige zien aan de bak te komen. Nu geniet nog van een miljoenencontract bij Talpa, maar dat feest is eind van het jaar afgelopen.

Daar komt nog eens bij, dat de verkoop van zijn penthouse in Amsterdam ook niet erg vlot ofwel helemaal niet. Voor de tweede keer heeft Gordon het penthouse uit de verkoop gehaald. Deze stond alweer een tijdje te koop voor 3 miljoen euro en niemand die interesse heeft getoond.

Op het penthouse rust een hypotheek van 3 miljoen euro, dus ieder bedrag daaronder betekent niet meer of minder een verlies. Dat kan gemakkelijk oplopen naar de 5 ton euro en waar moet Gordon dat vandaan halen?

Hij staat bekend als een spender, dus de spaarrekening zal zaker niet goed gevuld zijn en dan loopt zijn miljoenencontract ook nog eens af. Of zijn zaken goed lopen is niet bekend, want al jaren levertt Gordon geen jaarcijfers aan bij de Kamer van Koopjhandel.

Kortom: hij staat nu bijna aan de afgrond van het financielel ravijn en hopelijk stort Gordon er niet in. Overigens leed hij op de verkoop van zijn villa in Blaricum ook al een verlies en wel van 350.000 euro.

Wellicht dat hij zijn penthouse weer te huur zet voor 10.000 euro per maand.