Met een vraagprijs van 2.950.000 euro heeft Gordon toch maar weer zijn villa in Blaricum te koop gezet. Even leek het erop dat hij na de overval in Amsterdam in de villa zou blijven wonen, maar dat is dus niet het geval. Maar ja, misschiel wil hij nu wel een eengezinswoning om er met een vrouw en kinderen te gaan wonen.

Winst zal hij er niet mee maken, want hjj kocht weliswaar zijn optrekje in 1999 voor ruim 1,2 miljoen euro, maar de hypotheek bedraagt 3.250.700 euro.

Deze sloot hij in 2005 af. Op basis van de hypotheek zou Gordon nu dus in de min geraken. Niet bekend is overigens hoeveel hij heeft afgelost.

De villa van Gordon heeft een woonoppervlakte van 421 vierkante meter en telt in totaal negen kamers, waaronder drie slaapkamers en twee badkamers.

Dit alles verdeelt over drie woonlagen en een kelder. In het souterrain bevindt zich alleen een professionele gym maar ook een prachtig binnenzwembad en ook nog eens een bar.

De woonkeuken is zeer luxe en heeft een kookeiland. De tuin is riant en heeft een buiten openhaard en een jacuzzi. Nu maar afwachten of zijn villa wel een koper oplevert.