Gordon, die nog altijd geniet van zijn luxe leventje in Dubai, is erg wispelturig bezig met zijn Amsterdamse penthouse. Deze had hij eerst in de verkoop gezet voor een vraagprijs van 3,5 miljoen euro, maar dat leek gezien de ontwikkelingen op de huizenmarkt te hoog gegrepen.

Hij verlaagde de vraagprijs dan ook met vijf ton euro naar 3 miljoen euro. Ook op deze prijs komen de kopers niet aanstormen. Dan moet het penthouse maar in de verhuur.

Gordon zette inderdaad het penthouse te huur voor een vraaghuur van maar liefst 15.000 euro per maand. Dit 'trucje' had hij al eerder uitgeheel met zijn villa in Blaricum.

Toen deze al lange tijd te koop stond, besloot hij de villa te huur te zetten voor 10.000 euro en hij slaagde erin een huurder te vinden. Maar dat het penthouse een huurder krijgt, is twijfelachtig want Gordon heeft het optrekje uit de verhuur gehaald, terwijl deze pas een paar weken te huur stond.

Nergens wordt vermeldt dat er zich een huurder of koper heeft gemeld. Gordon lijkt dan ook erg wispelturig bezig te zijn met het penthouse. Wordt zeker vervolgd!!