Vorig jaar juli kocht Gordon dit penthouse voor iets onder de twee miljoen euro en liet er een hypotheek op vestigen van drie miljoen euro. Nu nog geen jaar later heeft hij het penthouse te koop gezet voor een vraagprijs van 3,5 miljoen euro.

Afgaande op de hypotheek zit er dus een winst in van een half miljoen euro.Blijkbaar heeft hij in Dubai zo naar zijn zin, dat hij heeft besloten het in de verkoop te zetten.Maar wat krijgt de koper voor zijn geld?

Het penthouse heeft een woonoppervlakte van 248 vierkante meter en telt vier kamers, waaronder drie slaap- en 1 badkamer. De masterbedroom heeft een eigen badkamer.

Tevens is er een gastenverblijf. Koken kan hij straks in de zeer luxe leefkeuken met alles erop en eraan. Uiteraard ontbreekt het dakterras niet met een prachtig uitzicht.en er is een buitendouche en louncheset., maar ook een buitenkeuken met barbecue.

Het gehele penthouse is voorzien van vloerverwarming- en koeling. De auto kan worden geparkeerd in de parkeergarage, waar je overigens twee auto's mag parkeren. Het penthouse is werkelijk een droompaleis.