San Fu Maltha, een van de meest invloedrijke filmproducenten van Nederland, ziet toekomst voor Yolanthe in Hollywood. Over kansen zegt hij:

“Ik heb tot nu toe nooit echt gewerkt met Yolanthe Cabau van Kasbergen. Dat komt omdat ze vele jaren in het buitenland heeft gewoond. Ik weet wel van andere filmproducenten, dat die altijd tevreden waren over haar werk.

Daar mankeert niets aan. Of ze zou kunnen slagen in Hollywood hangt van meerdere factoren af. Ik weet bijvoorbeeld niet hoe goed haar Engels is. Belangrijkste is ook dat als je daar überhaupt wil slagen, je zeker zal moeten verhuizen naar Amerika. Dat is echt een must. Ik zie best wel toekomst voor Yolanthe.

Ze is tenslotte ook een heel mooie vrouw om te zien en dat helpt, samen met het goed kunnen acteren, natuurlijk ook. Ze echt mooi en talentvol. Ik zou haar best ook willen inhuren voor een volgende film.

Geen enkel probleem. Ik heb sowieso geen moeite met mensen die vanuit een andere discipline op het witte doek willen. Als ze maar goed zijn in het vak'.