Het gaat goed met acteur Buddy Vedder (20). Niet alleen speelt hij de RTL soap GTST de rol van Rover Dekker, maar heeft hij ook het stokje overgenomen van Monique Smit als presentator van het kinderprogramma Kids Top-20 bij de AVRO- Tros.

Grootste voordeel hiervan is dat Buddy daardoor meer geld op zijn bankrekening ziet binnenkomen en  heeft besloten, voor het eerst in zijn leven, een eigen woning te kopen. Hij heeft daarom zijn kamertje in Amsterdam ingeruild voor een 2/3 kamer appartement in Amsterdam Oud- West.

Buddy betaalde hiervoor een bedrag van 197.500,-- euro en heeft er een hypotheek op genomen van 210.000,-- euro. Hiervoor krijgt hij 2/3 kamer appartement met een woonoppervlakte van 53 vierkante meter. Hij heeft twee slaapkamers en 1 badkamer.

Koken kan Buddy in de open keuken, die voorzien is van diverse inbouwapparatuur. Verder is er nog een balkon. In het appartement ligt een leuke houten vloer. Om zijn auto voor de deur te kunnen parkeren heeft hij wel een vergunning nodig van de gemeente Amsterdam. Het appartement is een echte starterswoning, maar Buddy is er maar wat blij mee.