Christoph Haddad, die in GTST de rol speelt van Nick Sanders, lijkt eindelijk een koper te hebben gevonden voor het huis Soest. Er is een serieus bod uitgebracht, zodat partijen kunnen onderhandelen. In vaktermen heet dat dat het huis 'onder bod' is.

En daar zal Christoph erg blij mee zijn. Al twee keer eerder deed hij een poging, maar vond geen koper. November vorig zette hij zijn woning te koop voor 350.000,--, een kwart ton hoger dan de vorige vraagprijs, maar nu lijkt verkoop dichterbij dan ooit.

Zelf kocht hij zijn optrekje in juli 2007 voor een prijs van 325.000,-- euro, en heeft er een hypotheek op laten vestigen van 370.000,-- euro.

Aan een klein verlies zal de acteur niet ontkomen. Voor dit geld krijgt de koper een huis met een woonoppervlakte van 93 vierkante meter. De woning heeft totaal 4 kamers, waaronder drie slaapkamers en 1 badkamer.

Dit alles verdeeld over twee woonlagen. De riante achtertuin is gelegen op het westen en je kunt ook zonnen op het dakterras.. De keuken is luxe en heeft alle benodigde apparatuur. Binnenkort zal bekend worden of de koop doorgaat