Inge Schrama woont al een tijdje samen met vriend Daniel en hun dochtertje in Amsterdam. Reden voor de GTST actrice om haar huis in Haarlem te koop te zetten voor een prijs van 250.000,-- euro. Zelf kocht ze de eengezinswoning in mei 2009 voor een prijs van 220.000,-- euro en liet er een hypotheek op vestigen van 280.000,-- euro.

Natuurlijk hoopte Inge het verlies beperkt te houden en dat is gelukt. Ze heeft haar huis verkocht voor een prijs van 250.000,-- euro, gelijk aan de vraagprijs. Op basis van de hypotheek lijdt ze toch nog wel een aanmerkelijk verlies van 30.000,-- euro.

Met dit verlies zal ze zeker rekening hebben gehouden. De koper krijgt in iedere geval een woning met een woonoppervlakte van 80 vierkante meter, bestaande uit totaal 4 kamers, waaronder drie slaap- en 1 badkamer.

Dit alles verdeeld over twee woonlagen plus zolder. Verder is er een luxe witte keuken met alle inbouwapparatuur. En zonnen kan in de achtertuin of op het dakterras.  De overdracht van het huis zal plaatsvinden op 2 juli a.s.