Zoals bekendeburen als eerste wist te melden hebben de Meilandjes het pension Kristina gekocht in Noordwijk. Deze naam gaat de familie overigens veranderen in "Code Rose". Maar eerst volgt een stevige verbouwing en dan gaan ze het pension runnen.

De verkoper zou volgens verhalen die de ronde doen in de badplaats,  alles behalve blij zijn met de nieuwe eigenaren ofwel met de Meilandjes. Tot het moment van verkoop wist deze niet  wie de kopende partij was.

Dat ligt nu wel even anders. Sinds het moment dat bekend is dat Erica en Martien het pension hebben gekocht, heeft het niet alleen in vrijwel alle media gestaan, maar wordt de huidige eigenaar ook bestookt met bezoekjes van de fans van de Meilandjes.

Vanaf dat moment is het gedaan met de rust van de huidige eigenaar, die daar alles behalve blij mee is. Er was overigens een heel ander plan met het pension. Eerdere kopers hadden het plan om het pand te slopen en op deze plek appartementen te gaan bouwen.

Helaas voor hen zette de gemeente Noordwijk daar een streep doorheen en zodoende konden de Meilandjes het pension kopen. Heeft Erica daar ook de hand in gehad? Zij is tenslotte gemeenteraadslid namens de Partij voor de Inwoners.

Het zou zomaar kunnen. Nog even en dan kan iedereen weer bij Erica en Martien terecht, want zij zullen er, volgens eigen zeggen, zelf aanwezig zijn.