Muzikante en zangeres Ellen ten Damme woont al vele jaren op een woonboot in Amsterdam. Zou Ali B hiet ook zijn geweest en hadden de twee hier een gezellig avondje wat niet goed afliep?

Jammer, want Ellen heeft het enorm naar haar zin op de woonboot. Dat blijkt wel uit de manier waarover ze in een interview over haar boot sprak.”Gelukkig is het heel stil ’s nachts op mijn boot.

Wonen op een boot heeft voordelen: ik kan zelf wel lekker herrie maken ’s nachts - haha. Nee, niemand klaagt daarover. En als ik ‘s een raam openzet, zeggen de buren vaak: wat leuk!

Ik zocht niet speciaal naar een boot”. Ze zocht eigenlijk een woning en toen ze deze boot te koop zag staan en was gaan kijken, was Ellen gelijk verkocht.

“Toen ik ‘m van binnen zag, was ik meteen verliefd. Hij is heel groot, heel mooi, heel sfeervol”. Maar drie jaar geleden kreeg Ellen even de schrik van haar leven, toen ze ‘s nachts na een optreden thuis kwamen en een wildvreemde man in haar boot aantrof.

De man was verward en vrijwel zeker onder invloed van drugs. Even heeft Ellen er slecht van geslapen, maar dat behoort gelukkig tot de verleden tijd. Wat zij voor de boot heeft betaald is niet bekend.