Eind vorig jaar zette Hans Breukhoven zijn villa aan de Backershagenlaan in Wassenaar te huur voor 12.000 euro per maand. Afgelopen mei haalde hij deze weer van de markt af.

Nu is duidelijk waarom. Hans heeft de villa in alle stilte te koop gezet en is er in geslaagd een koper te vinden. Begin deze maand is de villa voor een prijs van 3,6 miljoen euro verkocht.

Echter; maart j.l. werd er voor totaal 5.350.000,-- euro aan hypotheken op de villa gevestigd. Connie verstrekte een hypotheek van 1.350.000,-- euro en een bedrijf op Malta gaf 4 miljoen euro.

Van het bedrijf op Malta wordt gefluisterd dat dit van Connie zou zijn, maar dat werd gelijk door haar ontkend. Nog vorig jaar juli legde zij beslag op de villa voor een bedrag van iets meer dan 7,5 miljoen euro.

Het lijkt er dan ook op dat Connie in ieder geval haar geld eruit heeft en Hans met een schuld van 1 3/4 miljoen euro blijft zitten. Althans op basis van de verstrekte hypotheken.

De koper krijgt in ieder geval een prachtig optrekje. De villa heeft een totale woonoppervlakte van maar liefst 485 vierkante meter en  beschikt over totaal 10 kamers, waaronder 5 slaap- en 3 badkamers.

En dat is niet het enige. Zo is er een dubbele garage met een extra keuken voor ontvangsten en kun je op ieder moment van de dag in het verwarmde zwembad duiken dat ook nog eens een afsluitbaar dak heeft! Het zwembad is 6 bij 11 meter.

Hans en Connie kunnen vanaf nu dus alleen nog maar met weemoed terug denken aan de villa waar zij heel wat hebben beleefd en waar hun kinderen zijn opgegroeid. Dit alles is nu definitief geschiedenis!