Uiteraard is dit niet voor iedereen weggelegd, want Hans vraagt een huur van 12.000,-- euro per maand. Maar dan heb je ook wat. De villa heeft een totale woonoppervlakte van maar liefst 485 vierkante meter en  beschikt over totaal 10 kamers, waaronder 5 slaap- en 3 badkamers.

En dat is niet het enige. Zo is er een dubbele garage met een extra keuken voor ontvangsten en kun je op ieder moment van de dag in het verwarmde zwembad duiken dat ook nog eens een afsluitbaar dak heeft! Het zwembad is 6 bij 11 meter.

Ook de sauna ontbreekt niet. En wat te denken van de schitterende eetkeuken met alles erop en eraan. Dit alles is verdeeld over drie woonlagen. Op het dak bevindt zich overigens een dakterras, maar ook is er een balkon aanwezig.

De villa is schitterend en smaakvol ingericht. De inrichting is van de hand van Hans zijn ex vrouw Connie, die nu zelf in een zeer luxe appartement in de PC Hooftstraat in Amsterdam woont.

Het is mogelijk om van de inrichting te kunnen genieten, want de villa kan ook gemeubileerd worden gehuurd. Kortom; een geluksvogel die dit kan betalen en kan gaan genieten van zoveel pracht en praal!!