Na 10 jaar is er een einde gekomen aan het huwelijk tussen Jan Smit en voetbalclub FC Volendam. Natuurlijk zit dan Jan niet echt lekker. Maar het is zeker niet als een donderslag bij heldere hemel gekomen voor Jan.

Hij wist al langer dat er in de club een aantal engerds rondliepen die het op hem hadden voorzien en om hem te wippen als voorzitter. Wellicht hebben een aantal leden van RvC ook dit gelezen en daarmee de stok gevonden om de hond mee te slaan.

MENING VAN JAN SMIT OVER SUPPORTERS

“Dat ik zo van binnenuit word aangevallen, had ik nog nooit meegemaakt!”  De voetbalclub vernieuwen blijkt minder vanzelfsprekend dan gedacht" Jan Smit doet een duidelijke uitspaak over de supporters…

“Er zijn in Volendam 20.000 coaches. En iedereen weet het beter. Houdt hij er op die manier nog wel plezier aan over? En dan komt Jan Smit met een opvallende onthulling.. “Op een gegeven moment ga ik toch een stapje terugzetten. 

JAN SMIT ONTHULT EINDE VOORZITTERSCHAP

We zijn volop een hervorming aan het doorvoeren en het ziet er vooralsnog redelijk goed uit. Als die hervorming achter de rug is, ben ik van plan terug te treden. Ik schat dat dit binnen een jaar of twee het geval zal zijn”.

En die tijd hebben de RvC wat bespoedigd voor Jan!