HET GAAT OM DIT APPARTEMENT

Dre Hazes is weer teruggekeerd in Nederland. Vorig weekend landde hij vanuit Alicante samen met zijn moeder Rachel op de luchthaven Schiphol.

En dit leidde uiteraard tot vele speculaties. Een van de geruchten die al meerdere malen de kop opstak, is dat de relatie tussen Dre en Sarah tot het verleden zou behoren. En dit zou nu het geval zijn.

Zelfs moeder Rachel zou dit aan meerdere personen in haar omgeving hebben laten weten. Dre zou het via Facetime hebben uitgemaakt. Zo zou hij hebben gezegd: ’Ik kan dit niet langer. Ik stop ermee’.

Dit gaat financiele gevolgen hebben, want samen kochten ze een aantal maanden geleden een zeer luxe driekamer appartement in Rotterdam Hillegersberg voor de prijs van 855.000 euro.

De vraagprijs was overigens 815.000 euro. De twee lieten er een hypotheek op vestigen van 5 ton euro, dus is er minimaal 355.000 euro eigen geld ingestoken.

Dus nu de relatie tot het verleden behoort, zal Dre zijn ex uit moeten kopen, want Sarah is voor de helft eigenaar van het optrekje. Dre heeft dit appartement speciaal gekocht om dicht bij zijn zoontje te kunnen wonen.

Stel dat de waarde van het appartement al gestegen is naar een 9 ton euro dan zal Dre niet alleen de gehele hypotheek voor zijn rekening gaan nemen, maar ook zo'n 200 ton euro aan Sarah moeten betalen.

En hij levert al een bak geld in door het annuleren van vele optredens. Of de twee besluiten het appartement weer te koop te zetten en de opbrengst te verdelen na aflossing van de hypotheek.