Andre van Duin had geen mooier verjaardagcado op zijn 75ste kunnen krijgen als een nieuwe liefde in zijn leven. Zijn nieuwe vriend is Fernanndo Reyes, de stiefbroer van zangeres Corry Konings.

Andre en Fernando kennen elkaar al 40 jaar, maar sinds kort is pas de vonk overgesprongen. Natuurlijk begrijpt Andre dat er mensen zijn die het wel kort vinden na het overlijden van zijn man Martin Elferink, maar ja volgens Andre overkomt je zoiets.

Alhoewel Fernando in Spanje woont, hebben de twee besloten samen te gaan wonen in het schitterende grachtenpand van Andre in Amsterdam. Daar waar hij jarenlang lief en leed heeft gedeeld met Martin.

Het pand, dat van Duin een paar geleden nog heel even te koop had gezet voor 5 miljoen euro, is een voormalig bankgebouw dat door Andre volledig is verbouwd tot wat het nu is.

Het stamt uit 1760 en bestaat uit een voor- en een achterhuis. Het heeft zelfs de beschikking over een interne lift. Natuurlijk zeer handig, want het optrekje bestaat uit maar liefst vier woonlagen.

De totale woonoppervlakte bedraagt maar liefst 576 vierkante meter. Het totaal aantal kamers bedraagt acht, waaronder drie slaapkamers en twee badkamers. Er zijn twee keukens; een pantry in het souterrain en een luxe keuken op de eerste verdieping met uiteraard diverse inbouwapparatuur.

Een kaartje kopen voor de film hoeft Andre niet, want het huis beschikt over een eigen thuisbioscoop. En voor de voorstelling kan hij nog even, wellicht samen met vrienden, wat drinken in de huisbar.

Buiten dit alles zijn er nog twee kantoorruimtes en een zeer professionele mediaruimte. Er is ook nog een op het oosten gelegen achtertuin en een dakterras. 

Op zeker dat Andre en Fernando er nog vele jaren van zullen genieten en mooie momenten zullen beleven.

LIL KLEINE EN JAMIIE DREIGEN HUN KIND TE VERLIEZEN

HAD JIJ DIT ACHTER LINDA DE MOL GEZOCHT?