ZIE VIDEO

Dre Hazes en Sarah zijn voor de zoveelste keer naar Ibiza gevlogen om te genieten van de zon, het strand en het uitgaansleven. Dat genieten doen zij in het vijfsterren Oku Hotel, een hotel dat favoriet is bij bekend Nederland.

Zo zouden hier ook Lil Kleine en zijn vriendin Jamie Vaes hebben geslapen, wat nogal wat deining veroorzaakte door de vermeende mishandeling van Jamie door Lil.

Oku Hotel is zeker niet goedkoop. Als je morgen er naartoe vliegt, is de laagste prijs 405 euro per nacht voor twee personen incl. belastingen en toeslagen.

Het hotel heeft verschillende kamers tot aan een penthouse toe. Uiteraard knalt de prijs dan wel omhoog. Bekijk hier de site en welke faciliteiten het hotel allemaal heeft.

Buiten Dre en Sarah zou er een verrassende gast op het eiland zijn, die zij vrijwel zeker niet tegen het lijf willen lopen. Monique zou er ook zijn met de kleine Dre.

Dat is niet de eerste keer, want de drie waren dit jaar al eens eerder gelijktijdig op het party eiland. Maar de wonderen zijn de wereld nog niet uit, alhoewel Monique niet wil dat Sarah de kleine Dre krijgt zien.

ZIE VIDEO