IN DIT LEUKE APPARTEMENT WOONT ANNA NOOSHIN NU NA DE BREUK

Anna Nooshin heeft gebroken met haar verloofde Nassim. Ze heeft dit zelf op haar Insta bekendgemaakt. Over de reden van de breuk geeft ze geen informatie.

Anna woonde in een droompaleis in het dure en luxe van Stolkpark in Den Haag. Net nu de gehele verbouwing van dit miljoenenpand klaar is, verbreekt Anna de verloving.

Ze woont nu weer in haar leuke appartement in Amsterdam. Zij betaalde voor dit optrekje de prijs van 321.238 euro en nam er een hypotheek op van 527.000 euro.

Het appartement, wat zich bevindt in een monumentaal schoolgebouw, heeft een woonoppervlakte van 72 vierkante meter. Het totaal aantal kamers bedraagt drie, waaronder twee slaapkamers e 1 badkamer.

De luxe keuken, met kookeiland en voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur bevindt zich aan de voorzijde van het appartement. Luxe is ook dat het appartement is voorzien van vloerverwarming, zodat Anna ook 's winters geen koude voeten heeft.

Uiteraard is er ook een balkon aanwezig. Voor de auto is een parkeervergunning nodig. Hier zal ze het voorlopig wel volhouden.