HIER BLIJFT GLENNIS GRACE ALLEEN ACHTER

Begin dit jaar probeerden Glennis en haar vriend gitarist Levy hun relatie weer nieuw leven in te blazen, nadat ze vorig jaar oktober uit elkaar waren gegaan.

Helaas behoort de relatie nu defintief tot het verleden en blijft de zangeres alleen achter in hun liefdesnestje: een zeer luxe stadsvilla gehuurd in het stadsdeel Westerpark. De maandelijkse huur bedraagt 3500 euro.

Glennis heeft ook een eenmalige waarborgsom moeten betalen van 7000 euro, maar dan heeft ze ook wat. De woonoppervlakte van de villa bedraagt 163 vierkante meter.

Het aantal kamers is vijf, waaronder drie slaap- en twee badkamers, verdeelt over twee woonlagen. Koken en eten kan in de grote woon/ eetkeuken die is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur.

Uiteraard ontbreekt de walking closet niet. Het optrekje is gelegen aan de bosrand en zelf heeft Glennis een tuin rondom. De villa’s werden gestoffeerd opgeleverd.

Maar het allerbelangrijkste voor Glennis is wel, dat haar stadsvilla op een steenworpafstand is gelegen van de Jordaan, haar geboortegrond. Hier zal ze nu voorlopig weer alleen verder moeten.