Recent gaf Linda de Mol aan deze zomer geen vakantie te vieren in haar villa in Vale do Lobo aan de Algarve in Zuid Portugal. Reden zou volgens insiders zijn, dat ze voor haar twee hondjes thuis blijft.

DAAROM BLIJFT LINDA DE MOL DEZE ZOMER IN NEDERLAND

Maar bekendeburen ontdekte dat er een heel andere reden is, dat de TV diva thuisblijft in haar villa in Huizen. De reden is namelijk, dat pal naast haar villa in Vale do Lobo een bouwplaats is.

BOUWPLAATS NIEUWE VILLA LINDA DE MOL

Dat is op de foto's van bekendeburen te zien. Dat betekent dagelijks in de herrie zitten. door het boren, timmeren en andere bouwgeluiden. En daar heeft Linda begrijpeljk geen enkele zin in.

Bij navraag is bekendeburen er achtergekomen, dat hier een nieuwe villa wordt gebouwd voor Linda. Logisch, dan kom in ieder geval niet voor de verrassing te staan van eventuele nieuwsgierige buren.

Em natuurlijk zal ze hier veel tijd gaan doorbrengen met Jeroen Rietbergen, Hier in Vale do Lobo kunnen zij zich vrijelijk bewegen en worden ze niet achtervolgd. Het zal echter nog wel even duren, voordat hun nieuwe liefdesnestje klaar zal zijn.

foto's : bekendeburen.nl