Het moeten natuurlijk vreselijk kerstdagen zijn geweest voor Marco Borsato, die verdacht wordt van grensoverschrijdend gedrag met een minderjarig meisje.

Deze heeft ook daadwerkelijk aangifte gedaan, maar andersom ook Marco vanwege smaad en lasten. Vrijwel iedereen was dan ook benieuwd waar hij de kerstdagen zou doorbrengen.

Gezellig met het hele gezin om de kersttafel zal er niet hebben ingezeten. De relatie tussen Marco en Leontine is uberhaupt wazig. is het nu definitief uit of heeft Leontine hem nog niet laten vallen als een baksteen.

Een ding is zeker: Marco heeft thuis in zijn penthouse de kerstdagen doorgebracht en is wellicht of de eerste of de tweede kerstdag bij zijn moeder Mary langsgeweest .

Bekendeburen ontdekte dat zijn Porsche gewoon in de garage staat onder het appartementencomplex waar hij woont in Alkmaar en om de boel toch op te leuken voor de kerst, heeft Marco alle lichtjes aan de buitenkant laten aanbrengen.

Beiden is op de beelden te zien! Marco is dus niet naar het buitenland gegaan om de kerst door te brengen.Dat lijkt wel zeker te zijn.

Beelden: bekendeburen.nl

OOK DEZE KANJER ZOU SEX HEBBEN GEHAD MET ALI B

LEVEN ROYCE DE VRIES IN GEVAAR