Op dit moment wonen zij samen in een bescheiden appartement in de Amsterdamse Pijp. Maar dat zal snel veranderen. Caroline en Ernst-Jan zullen in ieder geval niet gaan wonen in Oegstgeest, waar de succesvolle reclameman twee prachtige huizen bezit.

Het stel zal binnenkort gaan verhuizen naar het riante hoekappartement dat Caroline in 2011 al kocht in het nieuwbouwproject Amstel Life in Amsterdam. Met deze koop ging een oude droom in vervulling om weer in Amsterdam te kunnen gaan wonen.

Het appartement heeft een totale woonoppervlakte van 171 vierkante meter, verdeeld over twee woonlagen. Verder beschikt het over een tuin van 88 vierkante meter en een eigen parkeerplaats. En alsof het nog niet genoeg, heeft het appartement een aanlegsteiger voor een eigen boot.

Zelf zei Caroline over het huis: 'Heerlijk om alles weer nieuw te kopen. Lekker een nieuwe keuken uitzoeken en me te kunnen bezighouden met de inrichting. Daar kijk ik echt naar uit. Ik heb straks ook daar een lekker tuintje en we zijn zeker van plan om een bootje te gaan kopen'.

De koopsom is niet bekend, wel dat Caroline er een hypotheek op heeft laten vestigen van 650.000,-- euro. De maandelijkse lasten kan ze straks dus delen met haar aanstaande echtgenoot en ach, die is het delen inmiddels gewend.