Rob Jetten, het gezicht van D’66, kocht een paar jaar geleden een leuke eengezinswoning in het Gelderse plaatsje Ubbergen. Rob komt dus uit dezelfde provincie als zijn voorganger Alexander Pechtold.

Rob en partner, tevens partijgenoot, kochten het huis voor de prijs van 450.000 euro, gelijk aan de vraagprijs. Om ruimte te hebben om te kunnen verbouwen, nam Rob er een hypotheek op van iets onder de 560.00 euro. Voor dit geld kocht hij de halfvrijstaande woning met een woonoppervlakte van 125 vierkante meter.

Het aantal kamers bedraagt vier, waarvan drie slaapkamers en een badkamer. Dit alles verdeeld over twee woonlagen plus een zolder. Koken kunnen Rob en zijn vriend in de open keukeen, die is voorzien van de benodigde inbouwapparatuur. Prettig is dat de keuken beschikt over en vloerverwarming. 

De tuin heeft meerdere terrassen war het goed vertoeven is. De auto’s kunnen worden geparkeerd in de vrijstaande garage.  Leuk, en t3evens rustgevend detail, is dat de tuin grenst aan een beekje. Kortom; een heerlijk huis om rot rust te komen na een dag vol hectiek in de politieke arena.

Hier zal Rob de komende dagen in quarantaine gaan. Je kunt het slechter treffen