Zo trots als een pauw is Dave Roelvink. Vannacht om twee uur is zijn zoontje Dean geboren. Eerder dit jaar maakte hij op Instagram bekend dat hij vader gaat worden. Zijn vriendin Jazzlyn maakte dit op een zeer originele manier bekend aan Dave.

Ze had een speen verstopt in zijn ontbijt. Jazzlyn was uitgerekend in begin november van dit jaar en dat klopt dus wel.

Hun zoontje zal hier gaan wonen. De babykamer was al klaar. Dave kocht de eengezinswoning om er een gezinnetje te vormen en dat is nu dus gelukt.

Dave kocht een paar jaar geleden deze eengezinswoning in Landsmeer voor een bedrag van 560.000 euro en liet er een hypotheek op vestigen van 6 ton euro.

Het optrekje ligt aan het water, iets buiten het centrum van Landsmeer . De totale woonoppervlakte bedraagt 161 vierkante meter en in totaal beschikken Dave en Jazzlyn over zes kamers, waaronder vier slaapkamers en twee badkamers.

Dit alles is verdeeld over drie woonlagen. De keuken is luxe en beschikt over diverse inbouwapparatuur. Bij mooi weer kunnen de twee heerlijk zonnen in de achtertuin die op het zuiden is gelegen en waar ook nog eens een berging staat.

De eengezinswoning staat in een kindvriendelijke buurt, dus Dave had een vooruitziende blik. Overigens is Dave ook nog eigenaar van een appartement in Landsmeer. Deze heeft hij verhuurd.