Jet van Nieuwkerk is bevallen van een zoontje en reken maar dat opa Matthijs van  Nieuwkerk zo trots is als een pauw en dat het kleine mannetje direct al het hart zal stelen van opa.

En is voor Jet en haar vriend Ward hun eerste kindje en het zal daarom voorlopig hun leven op de kop zetten. Jet en Ward hebben nu beiden een ochtendritueel en die kun je straks voor een deel overboord gooien. En wat dat betreft schelen de twee nogal. Jet is volgens eigen zeggen een echt ochtendmens.

Gaat graag op tijd naar bed en staat ook graag vroeg op om vervolgens even te ontbijten en daarna gelijk te gaan sporten. Het liefst gaat Jet even een potje rammen op de boksschool. Heel anders is haar vriend Ward. Hij is totaal geen ochtendmens en zeker ook, volgens Jet, geen ontbijter. 

Dat zal nu dus allemaal gaan veranderen. Ook de huisvesting. De kersverse ouders Jet en Ward hebben recent een vierkamerappartement gekocht in Amsterdam voor de prijs van rond 710.000 euro. Er rust een hypotheek op van 790.000 euro.

Het is een vierkamerappartement met een woonoppervlakte van 140 vierkante meter. Hier gaat Jet met een nieuw hoofdstuk in haar leven beginnen en opa Matthijs kan niet wachten tot hij op zijn kleinzoon mag passen.